vineri, 28 octombrie 2011

Radare rutiere in Canada

Noul job pe care il am acum este la o companie care are legatura cu automobilele. Mi s-a intamplat sa vad zilele astea o amenda pentru depasirea vitezei. Ar trebui spus ca in Canada nu prea vezi politisti cu radare pe drum, iar la radio nu auzi niciodata ca radarele se afla la nu stiu care intersectie, astfel incat soferii sa se comporte civilizat in trafic pentru a nu lua amenzi, dar dupa aceea sa poata accelera si sa incalce legea.

miercuri, 19 octombrie 2011

Traditii chinezesti

Am un job nou. Aici unde lucrez eu am multi colegi chinezi. In prima zi am iesit la un mall de langa noi, la un food court care are numai restaurante chinezesti, dar care, din pacate, accepta numai bani in mana, nu si debit sau credit.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Prostie jurnalistica si lipsa de profesionalism

De mult uitasem de lipsa de scrupule a jurnalistilor din Romania, dar azi mi-a fost dat sa o vad din nou. Sotia a gasit un articol pe internet despre moartea unei fete din Iasi, care cazuse de la etajul 5, in timp ce intindea rufe. Era fata unui fost profesor universitar, Gheorghe Punga. In ziarul de care vorbesc, Agenda de Iasi, magarii si idiotii de jurnalisti de acolo au pus un filmulet pe internet cu fata care zacea pe caldaram, moarta si cu sangele la cap. Ba au pus si avertisment, "Atentie, IMAGINI SOCANTE". Cum spunea un prieten de-al meu. Foamea e mare. Nu stiu ce sa mai faca pentru a face un ban si a nu ramane pe drumuri.

Post de televiziune - Ionutz TV

Mai nou mi-am facut post de televiziune. Glumesc. Nu e chiar un post de televiziune, ci un site care iti permite sa transmiti in direct, cu o camera web, ca si cum ai avea propriul tau post de televiziune. Adresa canalului meu pe Ustream.tv este aceasta. Bineinteles ca daca o sa dati click pe link acum nu o sa vedeti nimic, pentru ca nu transmit nimic. Ma gandeam ca din cand sa raspund la intrebarile voastre in direct timp de o jumatate de ora, maxim o ora. Totul o sa fie la o ora acceptabila si pentru mine si pentru cei din Romania pe care o s-o anunt pe blog.

Ce parere aveti ? Intrebarile mi le puteti pune in comentarii sau va puteti crea un cont pe Ustream si putem discuta acolo pe chat. As vrea sa aud parerea voastra. Cred ca asa participarea e mult mai interactiva si putem comunica mai bine. Astept comentarii.